İş Sağlığı ve Güvenliği Tezsiz

İş Sağlığı ve Güvenliği Tezsiz Yüksek Lisans Programı

Bu amaçla T. C İstanbul Rumeli Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü bünyesinde İş Sağlığı ve Güvenliği Programı bulunmaktadır.

Tezsiz yüksek lisans programı ise iki yarıyıllık eğitim süresi içerisinde toplam 30 krediden ve 60 AKTS’den az olmamak kaydıyla en az on ders ile dönem projesi dersinden oluşur.  Tezsiz yüksek lisans programını tamamlama süresi, bilimsel hazırlıkta geçen süre hariç, kayıt olduğu programa ilişkin derslerin verildiği dönemden başlamak üzere, her dönem için kayıt yaptırıp yaptırmadığına bakılmaksızın en az iki yarıyıl, en çok üç yarıyıldır.