İş Sağlığı ve Güvenliği Tezli

İş Sağlığı ve Güvenliği Tezli Yüksek Lisans Programı

Bu amaçla T. C İstanbul Rumeli Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü bünyesinde İş Sağlığı ve Güvenliği Programı bulunmaktadır.

Tezli yüksek lisans mezuniyet için dört yarıyıllık eğitimin içerisinde toplam 21 krediden az olmamak koşuluyla en az yedi ders, bir seminer dersi ve tez çalışmasından oluşur. Seminer dersi ve tez çalışması kredisiz olup başarılı veya başarısız olarak değerlendirilir. Tezli yüksek lisans programı bir eğitim-öğretim dönemi 60 AKTS kredisinden az olmamak koşuluyla seminer dersi dâhil en az yedi ders ve tez çalışması olmak üzere toplam en az 120 AKTS kredisinden oluşur. Programın tamamlanabileceği maksimum süre ise 6 yarıyıldan oluşmaktadır.